Home / Hartje Limburg / Vakantiepark Limburg

Vakantiepark Limburg

Recreatiepark de Leistert bestaande uit een camping en bungalowpark biedt voor ieder wat wils. Het park beschik over zeer veel  in- en outdoor faciliteiten en is gelegen in een prachtige omgeving waardoor verveling een utopie is. De titel “Leukste vakantiepark Limburg” zou bij de Leistert niet misstaan!

Vakantie op een Bungalowpark hartje Limburg

Het unieke bungalowpark  “Buitenhof de Leistert“ heeft verschillende bungalowtypes, variërend van 5-personen t/m 13- persoons accommodaties en een 6- persoons VIP woning. Alle vakantiewoningen zijn van zeer goede kwaliteit, hebben een prachtig design en staan op uitgebreide kavels. Zo groot vind je ze nergens in Limburg! Dus; Vakantiepark Limburg? Bezoek de Buitenhof!

Zowel de comfort als de luxe woningen beschikken onder andere over een royale, fraai aangelegde tuin met tuinmeubilair, een eigen parkeerplaats bij de vakantieboerderij, ruime woonkamer met luxe afwerking en inrichting, Playstation 3 met internetaansluiting, vloerverwarming en een luxe keuken en badkamer. Voor de allerkleinste zijn de kindvriendelijke woningen van alle gemakken voorzien. De speciale luxe uitvoeringen met o.a. sauna en whirlpool zorgen voor een onvergetelijk luxe vakantie.

Kortom, bent u op zoek naar een top vakantiepark in Limburg, bekijk dan eens de website van Recreatiepark de Leistert.

Ontdekken in
hartje Limburg:

© Copyright 2017 | Sitemap | Disclaimer | Colofon