Home / Hartje Limburg / Camping limburg

Camping limburg

Recreatiepark de Leistert, bestaande uit een camping en een bungalowpark biedt voor ieder wat wils! Camping de Leistert is een kindvriendelijke camping met vele in- en outdoor faciliteiten en is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Vervelen is bij de Leistert een utopie. De titel “Leukste camping Limburg zou bij de Leistert niet misstaan!

Op deze camping in Limburg kunnen de kinderen buiten lekker ravotten in de attractiespeeltuin met naastgelegen roeivijver en dagstrand. Lekker plonsen in het buitengolfslagbad en een balletje trappen op het groene gras van de ligweide is natuurlijk leuk voor de kids, maar misschien nog wel leuker voor papa en mama! Doe je liever niet zo sportief, dobber dan lekker op je luchtbedje over het water of kies ervoor om lekker te gaan zonnen.

Werkt de zon even niet mee, dan zorgen de faciliteiten op de overdekte en verwarmde Plaza ervoor dat jullie je niet hoeven te vervelen. Er is o.a. een groot klimtoestel, ideaal voor kinderen tot 12 jaar en een bowlingbaan, leuk voor het hele gezin. Verlang je er toch naar om een plonsje te wagen? Duik dan gewoon lekker even in het subtropische binnen zwembad.

5 sterren camping de Leistert beschikt niet alleen over kampeerplaatsen maar heeft ook 36 chalets.

Kortom, op het gebied van campings in Limburg onze absolute aanrader!

Ontdekken in
hartje Limburg:

© Copyright 2017 | Sitemap | Disclaimer | Colofon