• pretpark.jpg
  • outletcentre.jpg
  • maasplassen.jpg
  • kaartlezen.jpg
  • fietsen2.jpg
Home / Hartje Limburg / Activiteiten Limburg

Activiteiten Limburg

Bent je op zoek naar spannende, verassende, unieke of gewoon ouderwets gezellige uitjes en activiteiten om te doen in Limburg, lees dan hier beneden ons overzicht activiteiten Limburg. je vind op onze website een compact maar compleet overzicht van de pareltjes onder de activiteiten in Limburg.

Wat dacht u van de beste dierentuin van Nederland in 2011 & 2012, GaiaZoo en de betoverende omgeving van attractiepark Toverland ?! Liefhebbers van watersport beleven de leukste activiteiten in Limburg op of aan het langs aaneengesloten natuurwater van Nederland, de Roermondse Maasplassen! Het zijn slechts enkele voorbeelden van de pareltjes die een bezoek aan de regio Hartje Limburg zeker de moeite waard maken!

Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het dagje te komen shoppen en flaneren in hét absolute shopping Walhalla van de Benelux en Duitsland; het designer Outlet Roermond. De binnenstad is trouwens ook zeker de moeite waard!

Een unieke belevenis ervaart u bij een bezoek aan de mergelgrotten in Valkenburg en Maastricht. U ontdek er de schoonheid van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Nederland. Laat je leiden door deze prachtige ondergrondse omgeving en verwonder je over de verhalen over de blokbrekers, de schuilplekken, schilderingen en sculpturen.

Wat betreft activiteiten in Limburg op cultureel gebied zijn in de regio verschillende leuke mogelijkheden. Zowel voor jong en oud is het Limburgs museum dé plek om de geschiedenis van de regio te ontdekken. Het moderne Limburgs Museum is een écht familiemuseum. Bij het openluchtmuseum Eynderhoof gaat u op een interactieve manier terug in de tijd.

En na al deze inspanningen kom je heerlijk tot rust in een van de absolute top spa’s van Nederland; Thermae 2000 op de top van de Cauberg en het Thermaalbad Arcen liggen om de hoek en zijn gemakkelijk bereikbaar.

Kortom, ontdek Limburg vanuit het hart en beleef een zeer compleet dagje uit met het hele gezin! Voor Meer informatie over de verschillende mogelijkheden verwijzen wij je graag naar de pagina “Actief & Recreatief

Ontdekken in
hartje Limburg:

© Copyright 2017 | Sitemap | Disclaimer | Colofon